«SKYELAND FESTIVAL 2016»

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Κατά την άφιξή σας στην εκδήλωση – στον προβλεπόμενο χώρο του ALLOU! FAN PARK , διεξαγωγής του του 1ου «SKYELAND FESTIVAL 2016», θα διεξαχθεί έλεγχος του εισιτηρίου και ενδέχεται να τοποθετηθεί στον καρπό σας, από άτομα του προσωπικού, περικάρπιο της εκδήλωσης (βραχιολάκι). Το εισιτήριο μπορεί να κριθεί άκυρο σε περίπτωση που έχει αλλαχθεί ή παραμορφωθεί ή δεν φέρει διακριτικά γνωρίσματα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων / voucher που σας παραδόθηκαν κατά την αγορά των εισιτηρίων.
Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια / voucher θα ελέγχονται από ειδικό εξοπλισμό που θα κατέχουν οι διοργανωτές πριν την είσοδο στο χώρο διεξαγωγής του 1ου «SKYELAND FESTIVAL 2016»

*Εξαργύρωση των εισιτηρίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εισόδους του φεστιβάλ με το χαρακτηριστικό βραχιολάκι για το εισιτήριο μιας ημέρας ονομαστικής αξίας 10€.

*Οι κάτοχοι των VIP tickets (Αφορά καλλιτέχνες, εθελοντές, προσωπικό & προσκλήσεις) προμηθεύονται από την είσοδο του φεστιβάλ το ανάλογο βραχιολάκι.

1. Το εισιτήριο που κρατάτε στα χέρια σας δεν επιστρέφεται. Κατόπιν αγοράς δεν θα γίνονται επιστροφές χρημάτων, εκτός από την περίπτωση ακύρωσης του Φεστιβάλ. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του κοινού με κάθε προβλεπόμενο τρόπο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη σε ενήλικους (18 ετών και άνω) κάτοχο εισιτηρίου καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ σε άτομα κα΄τω των 18 ετών. 

2. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και οι παράπλευρες δραστηριότητες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

3. Ο κάτοχος της άδειας του χώρου διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο σε κατόχους εισιτηρίων που επιχειρούν να εισέλθουν στο χώρο του Φεστιβάλ με επικίνδυνα και είναι κάτοχοι των παρακάτω: α) επικίνδυνα  αντικείμενα, β) απαγορευμένες ουσίες.

4. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σας στο χώρο του φεστιβάλ με φαγητά, ποτά, αναψυκτικά και διάφορα άλλα συσκευασμένα  προϊόντα. Υπάρχουν μπαρ, εστιατόρια μέσα στο χώρο που μπορούν να σας προμηθεύσουν με ό, τι χρειαστείτε και σε πολύ λογικές τιμές.

5. Η είσοδος των επισκεπτών στο χώρο του φεστιβάλ γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. H Οργανωτική Επιτροπή του «1ου «SKYELAND FESTIVAL 2016» δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή καταστροφή που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων φθορών, κλοπής ή απώλειας περιουσίας ή οχημάτων, που προκλήθηκε από αμέλεια του κατόχου του εισιτηρίου ή τη δράση άλλων παρευρισκόμενων ή τρίτων. Η χρήση συσκευών laser και η κατοχή πάσης φύσεως όπλων απαγορεύεται. Άτοµα εντός του χώρου της παράστασης που θα κάνουν χρήση συσκευών laser ή όπλων θα αποκρίνονται άμεσα χωρίς αποζημίωση και θα καλούνται οι αστυνομικές αρχές. Για τα εισιτήρια που έχουν κλαπεί, δεν εκδίδονται αντίγραφα. Το εισιτήριο αυτό είναι έγκυρο μόνο εάν έχει αγοραστεί από νόμιμο σημείο πώλησης. Προσοχή στις απομιμήσεις.

6. Το εισιτήριο είναι ατομικό. Σε κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί ένα βραχιολάκι. Δεν μπορεί: α) να πουληθεί ή να μεταβιβαστεί σε άλλο άτομο ή β) να χρησιμοποιηθεί από κανέναν για προωθητικούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του ως βραβείο ή έπαθλο σε οποιοδήποτε είδος διαγωνισμού, χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση των Διοργανωτών. .Μη δίνετε το εισιτήριό σας σε κανέναν μέχρι να φτάσετε στην είσοδο του φεστιβάλ. Ο κάθε επισκέπτης στο «SKYELAND FESTIVAL 2016» θα πρέπει να φοράει το βραχιολάκι στο χέρι του κατά την είσοδό του στο χώρο.

7. Τα βραχιολάκια ανήκουν στον κάτοχό τους και μόνο. Κάθε απόπειρα μεταβίβασης, μεταπώλησης ή απομίμησης θα οδηγήσει αυτόματα σε απαγόρευση της εισόδου. Τα βραχιολάκια που έχουν βγει από τον καρπό ή έχουν αλλοιωθεί θα καθίστανται άκυρα και δεν θα μπορούν να αντικατασταθούν. Σε όσους κυκλοφορούν στο χώρο του Φεστιβάλ και δεν φορούν βραχιολάκι, μπορεί να τους απαγορευτεί η είσοδος ή να τους ζητηθεί να απομακρυνθούν από το χώρο του φεστιβάλ. Σε κάθε περίπτωση θα τους ζητηθεί να αγοράσουν εκ νέου εισιτήριο αν επιθυμούν να παραμείνουν στο χώρο. Εάν απομακρυνθείτε από την περιοχή του φεστιβάλ θα πρέπει όταν επιστρέψετε να φοράτε το βραχιολάκι στο χέρι σας. Δεν υπάρχει δυνατότητα να βγάλετε και να ξαναβάλετε το βραχιολάκι στο χέρι σας. Το προσωπικό ασφαλείας,  υπάρχει περίπτωση σας ζητήσει να επιδείξετε το βραχιολάκι σας ακόμα και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων – οπότε κρατήστε το ασφαλές στο χέρι σας!

8. Απαγορεύεται η µε οποιοδήποτε µέσο και τρόπο βιντεοσκόπηση και μαγνητοφώνηση παραστάσεων ή του χώρου ή τμήματος αυτών, καθώς επίσης η φωτογράφηση προσώπων ή και πραγμάτων.
Σε περίπτωση παράνομης βιντεοσκόπησης / φωτογράφησης ο κάτοχος εισιτηρίου, θα υπέχει τις προβλεπόμενες εκ του νόμου ποινικές και αστικές ευθύνες έναντι των Διοργανωτών και κάθε τρίτου για την παράνομη συμπεριφορά του, ρητά απαλλασσομένων των Διοργανωτών. Μη εξουσιοδοτημένες ηχογραφήσεις, κασέτες, ταινίες ή σχετικά στοιχεία μπορούν να κατασχεθούν και να καταστραφούν από τους Διοργανωτές.
Οποιαδήποτε ηχογράφηση μιας εκδήλωσης που έχει λάβει χώρα κατά παράβαση αυτών των όρων, θα ανήκει στους Διοργανωτές και είστε υποχρεωμένοι να εκχωρήσετε όλα τα δικαιώματα της ηχογράφησης σε αυτούς
Με την αγορά του εισιτηρίου ο κάτοχος συναινεί στο ότι μπορεί να βιντεοσκοπηθεί, φωτογραφηθεί και ηχογραφηθεί για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το ίντερνετ και οποιοδήποτε άλλο δημόσιο μέσο μετάδοσης ή / και για οποιοδήποτε βίντεο, DVD εγγραφεί ως μέρος του κοινού.

9. Απαγορεύεται η κατοχή γυάλινων φιαλών, μεταλλικών κουτιών αναψυκτικών, όπλων, εύφλεκτων υλικών, καθώς και άλλων αιχμηρών και επικίνδυνων αντικειμένων. Το προσωπικό ασφαλείας έχει το δικαίωμα κατάσχεσης των αντικειμένων και απομάκρυνσης των κατόχων από το χώρο.
Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο ατόμων υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας απαγορεύεται ρητά η κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εν γένει.
Οι Διοργανωτές σας προειδοποιούν ότι η παρατεταμένη έκθεση σε υψηλής έντασης ήχο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ακοή Οι Διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα, σωματικές βλάβες ή θάνατο σε πρόσωπα και ζημιές ή απώλειες αντικειμένων εντός του χώρου της εκδηλώσεως και εντός του χώρου του parking και στην ευρύτερη περιοχή φιλοξενίας της εκδηλώσεως

10. Το προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται στο χώρο με σκοπό να εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας και των εκπροσώπων των διοργανωτών και να μη διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη.
Το προσωπικό ασφαλείας διατηρεί το δικαίωμα να διενεργήσει σωματικό έλεγχο, για λόγους ασφαλείας, κατά την είσοδο του κοινού στο χώρο.

11. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές υλικών αντικειμένων που μπορεί να προκύψουν από απρεπή συμπεριφορά του κοινού. Οι θεατές δεν θα πρέπει να φέρουν, επιδείξουν ή διανείμουν (δωρεάν και µη) στο χώρο του φεστιβάλ οποιοδήποτε χορηγικό, προωθητικό ή διαφημιστικό υλικό. Περαιτέρω, οι θεατές παρακαλούνται να εξασφαλίσουν ότι δεν θα αφήσουν τσάντες ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό αντικείμενο αφύλακτο στο χώρο.
Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες εφόσον δεν υφίσταται κίνδυνος για την ασφάλεια του κοινού.

12. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής ημερομηνίας και χώρου, ειδοποιώντας το κοινό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σε αυτήν την περίπτωση τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται αλλά ισχύουν τα ήδη υπάρχοντα.

13. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή στους καλλιτέχνες D.J που εμφανίζονται στο φεστιβάλ λόγω απρόβλεπτων ή αναπόφευκτων συνθηκών.
Σε περίπτωση ακύρωσης του φεστιβάλ λόγω απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, ανωτέρας βίας κλπ., οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, την ώρα και το χώρο.

14. Σε περίπτωση ματαίωσης του φεστιβάλ, τα εισιτήρια θα εξαργυρώνονται μετά από σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας στα Μ.Μ.Ε.Η περίοδος εξαργύρωσης θα διαρκεί 15 ημερολογιακές ημέρες, χωρίς παράταση.

15. Συνίσταται στους επισκέπτες οδηγούς να κάνουν λελογισμένη χρήση αλκοόλ έτσι ώστε να μην βάζουν σε κίνδυνο τους επιβαίνοντες στο όχημα τους και τους ίδιους.